Despre noi

Cine suntem?

Suntem o echipa mica, dar inimoasa, care a indraznit sa indrepte catre voi o gama diversa de produse textile, lucrate individual.

Am propus de la inceput sa ne bucuram cu totii de culori vii si intense, care ne dau o stare de bine si ne incarca pozitiv.

Inca de la debut am promis ca vom asculta sugestiile celor care ne calca pragul, sugestii pe care le-am notat zi de zi si am incercat sa le punem in practica, astfel incat sa satisfacem cat mai multe dorinte si sa venim mereu cu lucruri noi.

Comentariile oaspetilor nostri, reactiile lor la vederea produselor noastre ne-au incurajat mereu si ne-au facut sa ne simtim speciali!

Ca atare am hotarat sa mutam si in mediul online magazinele noastre din Brasov, strada Michael Weiss Nr. 2 , strada George Baritiu Nr. 11 , strada Republicii Nr. 41.

Cine este producatorul nostru?

Produsele noastre sunt ''PROUDLY MADE IN BRASOV''. De asta ne ocupam chiar noi, in propriul nostru atelier de creatie si productie!

O echipa de oameni talentati si profesionisti, specializati in broderie si lucrul cu tot soiul de produse textile.

Am pus in practica cu mare succes multe proiecte, de-a lungul timpului si am bucurat cu lucrarile noastre multe persoane si multe companii!

Punem la dispozitie, atat pentru companii, cat si pentru persoane fizice si SERVICIUL DE PERSONALIZARE PRIN BRODERIE!!

Pentru acest serviciu, va rugam sa ne atasati o imagine in format electronic si alte detalii (dimensiuni, numar de bucati) la adresa noastra de e-mail contact@thet-shirtbox.ro .